Deny Cargo werd opgericht in 1988 en is een internationaal bedrijf

voor verzending- en logistiek, met Europese roots en een 100% privékapitaal.

0
WERELDWIJD ACTIEF
0
WERKNEMERS - 1 BEDRIJFSFAMILIE
0
JAAR, DAGELIJKS CONTACT MET ONZE KLANTEN
Logistieke dienstverlener | BTW en aangepast advies

EEN 100% BELGISCHE LOGISTIEKE PARTNER, VOOR U OP MAAT

Logistieke dienstverlener | Advies Inzake Btw En Douane

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Brussels International Airport en onze magazijnen bevinden zich op strategische plaatsen in België. Dankzij de steun van een uitgebreid wereldwijd netwerk kan ons team er telkens, vol toewijding, naar streven onze klanten een persoonlijke service te geven die rechtstreeks aansluit bij hun noden.

EEN PASSIE VOOR OPLOSSINGEN OPLOSSINGEN BIEDEN, ONZE PASSIE

“Een vrachtvervoerder is meer dan een leverancier van een totaalpakket aan diensten.De echte toegevoegde waarde zit in het, aanbieden van een onbeperkt aantal optie. We houden ervan, sommige of al deze diensten, samen te voegen: verzending via lucht, land en zee om bij te dragen aan het succes van onze klanten. Het vinden van de perfecte combinatie van tijd en geld is onze passie. Er bestaat geen mooiere appreciatie dan te zien dat onze klanten, hun klanten bereiken. Door samen te kijken wat er mogelijk is, en een oplossing te vinden, zodat elk aspect van hun toeleveringsketen in harmonie is met de andere”

Grégory Moortgat – Algemeen Directeur

ENKELE BEDRIJFSWAARDEN DE WAARDEN VAN ONS BEDRIJF

We beschouwen ons bedrijf als een familie, geleid door mensen, die werken aan hetzelfde doel, en die dezelfde waarden delen. De sleutel van onze toekomst ligt in de kennis, de vaardigheden, de ervaring, de ethiek, de loyaliteit en de wijsheid van onze mensen. Onze prestaties weerspiegelen onmiddellijk de kwaliteiten van onze werknemers.  Deze meerwaarde stellen wij ten diensten van onze klanten.

Een uitstekende dienstverlening begint bij het luisteren naar de noden van onze klanten,  en het respecteren van onze beloftes. We trachten dit niveau van uitmuntendheid te bereiken door samen te werken met onze klanten als partners. We doen dit  al 30 jaar lang elke dag opnieuw.

Een bedrijfsethiek bestaat uit morele principes, die samen bepalen hoe een bedrijf zich naar de interne en naar de buitenwereld toe, gedraagt. Onze mensen handelen volgens onze bedrijfswaarden en hanteren het hoogste niveau van neutraliteit, eerlijkheid en integriteit in onze bedrijfsactiviteiten. Ethische waarden vormen de basis; de verwachtingen van de klanten staan voor ons bovenaan.

Als dienstverlener willen wij bijdragen aan het succes van onze klanten. Flexibiliteit, individualisering, openheid en ondernemersgeest zijn de ingrediënten die we elke dag samenvoegen om tegemoet te komen aan de eisen van onze partners.

MISSIE

De markt waarin Deny Cargo actief is, is competitief en bestaat uit, zowel grote als kleine ondernemingen. Het feit dat we na meer dan 30 jaar nog altijd actief zijn in dit marktsegment, is volgens ons, omdat we diensten met toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. Bovendien bieden we hen flexibele en zakelijk interessante  oplossingen. We zijn voortdurend bezig met het herzien en updaten van deze procedures om de diensten aan onze klanten verder te verbeteren.

VISIE

We willen een lokale logistieke totaalaanbieder van wereldformaat zijn, waarbij we gespecialiseerde logistieke oplossingen bieden die hoogkwalitatief en kostenefficiënt zijn, én voldoen aan de vereisten en verwachtingen van de klanten.