We zijn ervan overtuigd dat indirecte belastingkwesties behandeld moeten worden door specialisten, daarom bieden we onze klanten een op maat gemaakte totaaloplossing voor al hun douane- en btw-gerelateerde vragen.

ALGEMENE DOUANEDIENSTEN

De herkomst en/of de bestemming van de goederen zal/zullen grotendeels bepalen of voldaan moet worden aan douane- en btw-vereisten bij het transporteren van producten van punt A naar punt B.

LOKALE AGENT

Inklaring export en import

Door het handteren van de AEO-norm kunnen we het risico op fouten en bijkomende controles sterk verkleinen.

LEES MEER
ACCIJNSPRODUCTEN

Transit & opslag

Indien u de inklaring bij invoer wilt uitstellen: Deny Cargo heeft de vereiste licenties om te voldoen aan uw behoeften.

LEES MEER

Ons accijnsmagazijn laat toe, dat de accijns niet onmiddellijk dient betaald te worden, zolang de goederen niet in verbruik gesteld worden, in België. In onze Ruimte Tijdelijke Opslag, kunnen uw goederen 90 dagen, onder douanetoezicht blijven staan, zonder dat er een aangifte bij de douane dient te gebeuren. Hierdoor geniet u uitstel van betaling van invoerrechten en btw.

DOUANE- EN BTW-ADVIESDIENST

We worden gewaardeerd voor onze enorme kennis van deze complexe materie  en onze proactieve aanpak. We helpen onze klanten bij het beheer en  voldoen van hun btw verplichtingen

GOEDEREN INVOEREN IN DE EU

Globale fiscale vertegenwoordiging

Wilt u via België goederen importeren in de EU, maar u heeft geen Belgisch btw-nummer?

LEES MEER
BTW-SPECIALISTEN

Individuele fiscale vertegenwoordiging en mandaat

Als u een groot aantal belastbare leveringen wil uitvoeren in België, zal u zeer waarschijnlijk verplicht zijn om u te registreren voor btw-doeleinden in België.

LEES MEER
OPLOSSING VOOR DE NALEVING VAN DE DOUANEWETGEVING

Douane advies

Onze internationale handelsadviseurs en -experten zorgen voor een grondige evaluatie van uw import- en exportactiviteiten

LEES MEER

Het opstellen van een geschikte structuur voor Douane en btw kan tijdrovend zijn. Er moet overlegd worden met buitenlandse belastingautoriteiten en een groot aantal verschillende documenten voor diverse landen moet voorzien worden. Dit vereist soms een btw-registratie!

Kunnen wij u van dienst zijn?

Vraag uw offerte aan